Hvilken slags materialer er bedst til bruserens gliderulle

Bruserummets glidende ruller udenfor har forskønnet "frakke", og indeni er lejet.Lejet er de vigtigste dele i bruserullernes levetid.

Nu er de almindelige materialer til lejer kulstofstål, kobber, zinklegering og rustfrit stål

nyheder 2
nyheder2 (7)

Carbon stål badeværelse hjul Leje

Kartonstål har nok stærk og slidstærkt, men det er let at være rustent, som vil påvirke levetiden for dit bruserums glasskydedørrulle, når vi bruger det, især i det fugtige miljø.

Bruserummets remskive af kobber

Kobberlejet er meget almindeligt i dag, centrum af lejet er kobber, indvendigt er rustfri stålkugle, ydersiden er plastik, når bruserhjulene bevæger sig, vil kuglen have friktion, så kobberet og plastikken bliver blød og let at beskadiget, vil det få din bruserglasdørrulle til nemt at ændre formen.

nyheder2 (2)
nyheder2 (3)

Badeværelsesrulleleje af zinklegering

Zinklegeringslejer har stærke karakteristika, let svejsning og let at forme, når det er i gang.Men anti-rusten er ikke den bedste, og i højtemperaturmiljø er det nemt at ændre formen, så zinklegeret bruserums skydedørs rulleleje ikke er dit bedste valg.

Bruserulleje i rustfrit stål

Rustfrit stål er de bedste materialer til at bære glidende ruller nu, det kan passere streng test og ikke nogen skade, ikke let ændre deres form.Rustfrit stål har gode effektive til at forhindre slid, og ikke let lade olien ud af leje.Rustfrit stål lader din bruserulle bevæge sig mere stabilt og har lang levetid.

nyheder2 (6)

Indlægstid: 12-apr-2022